neděle 22. června 2008

Jakarta - welcome in Indonesia

Ahoj vsichni, s Hankou se hlasime z Indonesie. Uz jsme tady asi 5 dni a slaby prujem ma zatim jenom Hanka :-). Ja totiz kazdy den piju dousek dobre slivovice.
Do Jakarty jsme doleteli naprosto bez problemu s nejlepsi leteckou spolecnosti na svete. Takhle prezrani jsme uz dlouho nebyli.
Z letiste busikem, od busiku pesky do hotelu - jak se tady vlastne prechazi silnice? Auta jezdi i na cervenou a prechodu je tu poskromnu.
Nakonec jsme dorazili do exkluzivniho hotelu - se sprchou. Zbytek byste asi nechteli ani videt, ovsem cena perfektni 85Kc za oba na noc.
V mistni restauraci jsme hned ochutnali veci, pred kterymi pruvodce varuje, ale dobry.
Dalsi den po 30 stupnove noci - vetrak frcel naplno celou noc. Jsme to vzali zpet na letiste. Tentokrat nas zkasirovali za batoh - misto dvou lidi jsme platili jako za 3. Holt batoh sedel na sedacce takze plna taksa...
Mistin aerolinie nezklamaly. Na letisti sice maji informacni tabule, ktere zobrazuji pravdive informace, ale u spatnych terminalu, takze lepe vubec necist.
Zpozdeni akceptovatelnych 2 hodin a rozmlsani z predchozich letu, jsme se museli spokojit s kapkou vody a houskou se zapecenym zele. Bohuzel byly mezipristani, takze 2 housky...
Konecne jsme dorazili do Kupangu. Taxikem ve velkem stylu do hotelu, ktery sice nema sprchu, ale ma hezkou postel, prijemne mandi (bazenek na vodu, ktera tece jednou denne) a jesterku, ktera leze po zdi.
Stravili jsme tady hezke 4 dny, ale o nich treba priste.
Zitra se presouvame do Mamere - Flores.

Zdravi Hanka s Lubosem

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

A přeci jsou živí, hurááá. Tak si to tam užívejte a Luboši pozor na ty doušky, ať brzo nedojde ;-)

LenkaŠ řekl(a)...

Super zprávy :). Tybrdo, to vedro je tam teda pěkný. Dneska tady v Praze bylo přes den kolem 28 stupnu, nedokazu si predstavit, že bych v tom měla strávit noc :( Držte se a užívejte a hodně fotťe :) Lenka