pátek 30. listopadu 2007

Vítám tisícího návštěvníka těchto stránek!

Je tomu tak! Hranice 1000 návštěv tohoto blogu byla překročena (tedy v nejbližší době bude :-). Protože se ale sledovací nástroj rozjel až 7. Září, myslím, že si tuto malou oslavu mohu dovolit již dnes.

Rekord návštěvnosti těchto stránek padl již brzy po jejich spuštění a to 12. září, kdy byla překročena magická hranice 30 návštěv za den s konečným výsledkem 31. Zde se ale bohužel stoupající tendence jaksi otočila a pak už to šlo s tímto blogem jenom z kopce a hranice 20 návštěv byla od té doby překročena jen 2x.

Nicméně i tak se po dlouhém boji s Kubálkovými MIN2 stránkami stal tento blog vítězem a pokud do Googlu zadáte lubomir dedek, naleznete mě sice ne na první straně, ale hned nahoře strany druhé. (bitva není ještě dobojována).

Tyhle stránky navštívili lidi z 13 zemí světa, včetně Indie nebo USA.
S 575 body je ale jasným vítězem Česká republika, následuje Finsko v závěsu s Belgií a ostatní outsideři jsou někde daleko v nedohlednu.
Při bližším pohledu do rodných luhů a hájů nezbývá, než konstatovat, že Pražáci drží tento blog nad vodou, rodné Vrchlabí si těsně drží druhou pozici, na záda mu dýchají České Budějovice a z povzdálí kontrolují situaci tajemná Kuřim a ještě tajemnější Havlíčkův Brod.

A závěrem? Děkuji za přízeň, a jak už jsem řekl, Finsko je druhé, dělám, co se dá, ale vy děláte víc :-)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Havlíčkův Brod tajemnej jak hrad v karpatech, co? Agent sí aj ej :) No jestli chceš nějaký tipy, jak se dostat v googlu nahoru, tak řekni. Ale Lubomír Dědek je nuda, lepší by bylo klíčový slovo "největší borec" nebo tak něco, ne :D

Luban řekl(a)...

Mně by stačil ten Lubomir Dedek :-) a tajemné proto, protože vůbec nemám potuchy, kdo to tam ty moje stránky sleduje...

Luban řekl(a)...

Tyjo nějakým zázrakem jsem poskočil na Googlu. Pokud zadám lubomir dedek do Googlo, tak tenhle blog skočil na 3. místo první stránky.

Tomu se mi ani nechce věřit, čím to je asi způsobené?

Anonymní řekl(a)...

:D lol vždyť říkám, že tě odtamtud sleduje agent sí aj ej, no a kdybys byť jen tušil kdo to je, tak by dostal padáka, není ti to jasný?

Luban řekl(a)...

Zatr sakr, tak to je ale prekérka, už po mně jdou...

Anonymní řekl(a)...

Brim over I assent to but I about the brief should acquire more info then it has.